Do Follow Me ! :D

Welcome 2012 :) PMR Candidate honeyy~





Assalamualaikum :)

Sedar tak sedar 2011 dah tinggalkan kita dan 2012 dah ganti tempat 2011. Huhu. And umur aku dah nak mencecah limabelastahun. seriously, aku tak percaya yang aku dah besar, dah menjangkau banyak belasan tahun dah. muahaha. bangga chui~ so, lagi sembilan tahun lagi jelah ;D haha. *taktahu, diam :)

This year,I rarely online,so, no more twitter/facebook,no more blogging, no more handphone 24hours, no more everything that I always do in 2011 :'( I'm going to be one of the PMR Candidates 2012. ouchh~! tak percaya betul ==' aku dah semakin tua, umur dah menjangkau setengah abad, #tipu di situ -,-

Okayy. Fine. aku taktau nak tulis apa, hihi. takda point sangat actually. aku just nak cakap, Good Luck to all PMR Candidates 2012. belajar rajin2, ulang dan baca balik semua bab form1 dan form2. Insyaallah dengan izin Allah kita dapat apa yang kita mahu, semestinya 8A/9A. so, do the best, bet the rest :)



Korang hanya perlu senyum dan tak perlu kata apa-apa :)


#tak perlu taip panjang2, aku pun takda modal :D anyway, aku duduk hostel lepas nie,so memang tersangat jarang online


thanks for willing to stop here and read mine :)

2 comments:

Syuhada Nasya said...

selamat tahun baru .... semoga ap yang kamu harap kan akan tercapai oke :)

eyllamomsen said...

ouh, oke :) thanks btw :D syu pun..